Abonnement met iPhone 5C afsluiten

0

Overweeg je om abonnement af te sluiten met een iPhone 5C? Een abonnement met een iPhone 5C is veel duurder dan een sim only abonnement met een los toestel. Bij een abonnement waarbij een telefoon zit inbegrepen, betaal je elke maand ook een bedrag voor je telefoon. Uiteindelijk betaal je veel meer het toestel dan dat het toestel daadwerkelijk kost. Je kunt daarom veel beter een sim only abonnement afsluiten en een los toestel kopen! Nu denk je vast: een los toestel is ook niet goedkoop. Er is nu een manier waarop je een goedkope nieuwe iPhone 5C kunt aanschaffen en dus toch een goedkoop los toestel kunt aanschaffen. Je kunt dit doen door een refurbished iPhone 5C te kopen.  Als je een refurbished iPhone 5C koopt, kan jou dit wel ruim 300 euro besparen. Op deze manier is een refurbished iPhone los kopen en een sim only abonnement afsluiten toch voordeliger!

Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die volledig gereviseerd is, waardoor de telefoon weer zo goed als nieuw is. De smartphone is nagekeken op mankementen en defecten. De behuizing wordt vervangen, zodat de telefoon krasvrij is. De hardware wordt nagekeken en indien nodig, wordt deze vervangen. Als een knop niet naar toebehoren werkt, wordt deze vervangen. De batterij wordt ook vervangen, zodat de telefoon weer een goede accuduur heeft. Aan de binnenkant van een telefoon komt ook op lange termijn stof. Stof kan de hardware beschadigen en daarom wordt de iPhone ook van binnen schoongemaakt. Daarnaast wordt de nieuwste software op de telefoon gezet, zodat de telefoon weer up-to-date is.

Verder is de refurbished iPhone 5C hetzelfde als een nieuwe iPhone 5C. De specificaties, het opslaggeheugen en de kleur verandert niet bij het reviseren van de iPhone. De refurbished iPhone 5C is verkrijgbaar in de kleuren wit, geel, groen, roze en blauw. Het opslaggeheugen van de iPhone 5c bedraagt 16GB, 32GB of 64GB.

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.