De laatste, maar ook meteen de beste Lumia ooit, de Nokia Lumia 930

0

U wilt een nieuwe telefoon, u wilt een sterke, duurzame, mooie maar vooral goede telefoon. Al jarenlang biedt Nokia dit soort telefoons aan, maar met de Lumia 930 biedt Nokia een telefoon aan die misschien wel telefoon van het jaar kan worden. De Nokia Lumia 930 is de laatste telefoon die onder de naam Nokia zal uitrollen, vanaf nu heeft Microsoft deze branche van Nokia overgenomen. Nokia heeft met de Lumia 930 laten zien dat ze wel degelijk in staat zijn om een hele goede smartphone op de markt te brengen en de Lumia lijn blijft onder Microsoft uiteraard bestaan.

Hoe bevalt de Lumia 930

De Lumia 930 draait op Windows 8.1, als je daar eenmaal een keer mee hebt gewerkt wil je eigenlijk nooit meer een andere telefoon. Het besturingssysteem van Windows is namelijk zo gemakkelijk en zo overzichtelijk dat ze wereldwijd bejubeld worden voor dit systeem. Daarnaast kun je de Lumia 930 gemakkelijk synchroniseren met je laptop, waardoor je al je bestanden altijd in je broekzak heb zitten. Ideaal als je even in de bus of trein dat laatste document voor de vergadering of presentatie wil doorlezen en aanpassen.

Waarom zou ik de Nokia Lumia 930 kopen?

De Nokia Lumia 930 is qua specificaties het neusje van de zalm, een snelle processor, een 20 MP camera, 32 GB geheugen en nog veel meer. Het grootste voordeel is echter de prijs, de Nokia Lumia 930 kun je al kopen voor maar liefst 369 euro. Geef je liever niet in één keer zoveel geld uit? Dan koop je de Lumia 930 in combinatie met een abonnement al voor 24 euro per maand. De beste telefoon op de markt, te koop voor zo’n lage prijs. Doe uzelf niet langer tekort en koop vandaag nog de Nokia Lumia 930!

Voor meer informatie over de Microsoft Lumia’s, zie De Lumia Club.

 

 

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.