Een goedkope iPhone kopen doe je zo

0

Bent u van plan om een iPhone aan te schaffen? Dan weet u waarschijnlijk ook al dat dit toestellen zijn in het duurdere segment. Er zijn echter een aantal manieren om de kosten van de aankoop te drukken. Deze zullen wij voor u toelichten, zodat u een zo aantrekkelijk mogelijke aankoopprijs zal hebben.

Modellen

Wanneer u een iPhone wilt aanschaffen is het verstandig om niet het allernieuwste model uit te kiezen. Deze zullen extreem duur zijn en het is zonde om uw geld op deze manier te besteden. De vorige toestellen zijn qua functionaliteiten ook uitstekend en het kan wel honderden euro’s schelen op uw aankoop. Bekijk en vergelijk dus goed de verschillende modellen om ervoor te zorgen dat u tot een zo aantrekkelijk mogelijke prijs komt.

Tweedehands

U kunt natuurlijk ook een tweedehands toestel aanschaffen. Er zijn tegenwoordig veel zaken die ‘refurbished’ iPhones aanbieden. Dit betekend dat deze zijn gebruikt, hierna zijn nagekeken en de functionaliteiten zijn getest, en hierna weer in de verkoop gezet.

U moet hierbij echter wel goed letten op de aanbieder, want er zullen ook mensen tussen zitten die u proberen op te lichten. Het best is natuurlijk om zo’n toestel aan te schaffen bij een fysieke winkel, zodat u te allen tijde terug kan gaan bij eventuele fouten.

Kies voor prepaid

Heeft u eenmaal een iPhone aangeschaft? Dan kunt u kiezen voor een sim only abonnement of een prepaid simkaart. Bij het kiezen voor een sim only abonnement weet u zeker dat u een ruim aantal belminuten en MB’s gaat verbruiken in de maand. Heeft u een duidelijk beeld van uw belgedrag? Dan raden wij u aan om te kiezen voor prepaid voor iPhone. Hierdoor zult u de kosten drukken en uitsluitend kosten maken wanneer u op een intensieve manier bezig bent met het gebruiken van uw iPhone.

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.