iOS 9.1 nu beschikbaar voor iPhones

0

Onlangs is door Apple iOS 9.1 beschikbaar gesteld voor gebruikers van een iPhone, iPod touch en iPad. Deze nieuwe update brengt onder andere 150 nieuwe emoji en voert een groot aantal bugfixes door. Het is de grootste en eerste update sinds de release van iOS 9 door Apple is september. De nieuwe versie brengt een aantal veranderingen met zich mee. Opvallend zijn de 150 nieuwe emoji die beschikbaar zijn. Deze zijn te gebruiken bij het sturen van berichten. Zo zijn er onder andere een nieuwe unicorn-, burrito-, taco en middelvinger-emoji.

Live Photos
Daarnaast is er ook een kleine update gegeven aan Live Photos door iOS 9.1. Live Photos werd met de iPhone 6S geïntroduceerd. Deze is nu in staat om handbewegingen op te pikken. In de berichten-app is er een nieuwe optie die het mogelijk maakt om foto’s uit te schakelen bij contactpersonen. Ook worden er ook groot aantal verbeteringen en bugfixes ingevoerd met de update. Deze zijn bedoeld om het besturingssysteem van Apple verder te verbeteren.
Ook brengt iOS 9.1 een aantal aanpassingen voor de nieuwe Apple TV en de iPad Pro. Deze apparaten werken hierdoor met alle functies van iOS. De vierde generatie Apple TV en de iPad Pro zijn vanaf november verkrijgbaar.

Hoe te downloaden
iOS 9.1 is te downloaden door op het iOS apparaat te gaan naar Instellingen > Algemeen> Software update. De update zal hier automatisch verschijnen. Verschijnt de update niet, wacht dan even en probeer het later nog eens. iOS 9.1 is beschikbaar voor gebruikers van de iPhone 4S of nieuwer, de iPod touch (vijfde en zesde generatie) of iPad 2 of nieuwer.

Bron

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.