Jouw iPhone repareren?

0

Het is heel vervelend wanneer jouw iPhone kapot gaat. Waar je gaat, gaat je telefoon ook. Gelukkig zijn de meeste reparaties niet duur. Jouw smartphone repareren is meestal zeker de moeite waard. In dit artikel zetten we een aantal van de meest voorkomende reparaties op een rij.

 

Kapot scherm

Wat absoluut het vaakst gebeurt, is dat het scherm van de iPhone kapot gaat door vallen of stoten. Soms beschadigt het touchscreen ook, waardoor de telefoon onbruikbaar wordt. Reparatie kost rond de € 60,-.

 

Defecte aan- en uitschakelaar

Wanneer de aan- en uitschakelaar defect is, werkt je telefoon nog wel en laadt hij ook gewoon op. Resetten van de iPhone is echter niet meer mogelijk. Reparatie is aan te bevelen en hiervoor betaal je ongeveer € 60,-.

 

Achterkant beschadigd

Wat ook vaak gebeurt, is dat de achterkant beschadigd raakt door stoten of vallen. Je telefoon is wel bruikbaar, maar hij ziet er wel lelijk uit. Reparatie is heel goed mogelijk, maar niet echt goedkoop. Het plaatsen van een originele backcover kost rond de € 100,-.

 

Homeknop kapot

Wanneer de homeknop kapot is, moet je deze heel hard indrukken of hij werkt gewoon helemaal niet meer. Er is wel een noodoplossing: assistive touch. Deze touchbutton neemt de functie van de defecte homeknop over. Reparatie van de homeknop hoeft echter niet veel te kosten. Voor zo’n € 40,- wordt deze voor je gerepareerd.

 

Defecte oplaadconnector

Wanneer de oplaadconnector defect is, kun je jouw iPhone niet meer opladen. Dit is natuurlijk een onoverkomelijk probleem en iets wat snel opgelost moet worden. Voor ongeveer € 60,- wordt jouw oplaadconnector weer in orde gemaakt.

 

Zoals je hebt kunnen lezen is reparatie van jouw iPhone door een deskundig bedrijf vaak heel goed mogelijk, zoals iPhoneAPK. Dit kost meestal rond de € 60,- en je krijgt garantie op de reparatie. Jouw iPhone repareren is gezien de nieuwwaarde meestal zeker de moeite waard!

Delen

Over de schrijver

Comments are closed.